counter create hit

مطالب مرتبط:

نان پیروک؛ هم عصرانه، هم صبحانه

به گزارش میهن مگ: 1. مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر و شیر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن گاه آرد و نمک را در کاسه دیگری بر ...

تزیین سبزی خوردن برای سفره افطار ماه رمضان

تزیین سبزی خوردن برای سفره افطار ماه رمضان

تزیین سبزی خوردن برای سفره افطار ماه رمضان یکی از بهترین آیتم ها برای سفره آرایی سفره افطار ماه رمضان است. ...

هندوانه شب یلدا را به شکل یک ظرف میوه تزیین کنید + آموزش تصویری

هندوانه شب یلدا را به شکل یک ظرف میوه تزیین کنید + آموزش تصویری

شب یلدا یا همان شب چله یکی از ماندگارترین شب ها بین ایرانیان است . ایرانیان برای این شب دور هم جمع می شوند و جشن می گیرند. میوه های مرسوم در این شب، هندوانه، لبو، انار و آجیل معروف ...

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی

زیباترین تزیین پلو برای سفره های اصیل ایرانی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین پلو ...

جوجه کباب آلاباما ( امریکایی ) Alabama Barbecue Chicken

جوجه کباب آلاباما ( امریکایی ) Alabama Barbecue Chicken

جوجه کباب آلاباما ( امریکایی ) Alabama Barbecue Chicken -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی

رشته پلو با مرغ ,رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند.مواد مورد نیاز رشته پلو با مرغ :برنج (خیس شده): ۳ پیمانهرشته ...

شومر: مذاکره با ترامپ مثل «مذاکره با ژله» است!

خبرگزاری مهر: به نقل از پایگاه خبری هیل، سناتور «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات در مجلس سنای آمریکا روز شنبه با انتقاد شدید از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا را یک «مذاکره کننده غیرقابل اعتماد و متزلزل» خواند.شومر در واکنش به عدم موفقیت کنگره آمریکا در د ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهیه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهیه میشود. مواد مورد نیاز:   سینه مرغ (کبابی خردشده): 1 کیلوگرم رب انار: 4 ق س ...

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

۱۵ ترفند آشپزی از زبان سرآشپزهای جهان

وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: آشپزی کردن یک هنر است. به همین خاطر است که علاوه بر اشتیاق به آشپزی باید با اصول و قواعد آن هم آشنا باشید تا بتوانید غذا، شیرینی یا نوشیدنی موردنظر خود را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید.از این رو، در ادامه این مطلب برایتان ...

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

رول شکلات و قهوه؛ عصرانه ای با عطر قهوه!

ماهنامه کیک و شیرینی: رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.   میزان سرو: 6 نفرمواد لازم: شکلات تلخ: 120 گرم پودر قهوه: ...

طرز تهیه فلافل با نخود پخته

طرز تهیه فلافل با نخود پخته

معمولاً افراد برای صرف غذاهایی مثل فلافل مجبورند به اغذیه فروشی‌ها و ساندویچ فروشی‌ها بروند. اگر از غذاهایی که در بیرون تهیه می‌شود خوشتان نمی‌آید یا دوست دارید طرز تهیه فلافل را بلد باشید و آن را با اطمینان بیشتر و در خانه آماده و سرو کنید، ...

طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) : مواد لازم   ...

استیک با قارچ شکم پر یک غذای فوق العاده خوشمزه

استیک با قارچ شکم پر ,استیک با مرینیت مکزیکی همراه قارچ‌های کوچولو که با سس خامه‌ای بلوچیز و پوره سیب زمینی سرو میشه، همون طعمیه که از یه رستوران فرانسوی انتظار دارین.مواد اولیه استیک با قارچ شکم پر۱۵۰ گرم راسته گوسال ...

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان سنتی اتاق ناهار خوری است که چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. این بیمار قلبی و مناسب احزاب بودند با دکوراسیون که در آن ممکن است به جای خود رنگ و لعاب است. و بادمجان یک غذای خوشمزه و محبوب در میان ما ایرانیان این است که در بسیاری از راه های درست است.  مواد لازم: بادمجان قلمی: گوشت ذکر شده منعکس شده و یا گردن و یا گوشت گوسفند: 350 گرم تعداد: حالت جام برنج: جام بشکه: جام پیاز سرخ شده و دریا: 4 تا 5 قاشق غذاخوری فایل. فلفل و زردچوبه: به میزان لازم غرفه: 200 گرم     روش تهیه:1 - منطقه ای از پوست شما است. نمک و هم بزنید تا زمانی که بار از آنها ... سپس در روغن سرخ کنید به عقب و جلو.2 - استیک با پیاز سرخ شده و زردچوبه بپزید سپس عدس و برنج و قدرت و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه شده است که یک آشپز خوب و.3 - پرتاب دوستان پخته شده را از روی حرارت برداشته و با دستی به طور مداوم در آمده است.4 - غرفه برای اضافه کردن به شمع. نعناع فلفل قرمز پیاز سرخ شده و.... نمک است. فلفل و دریا به وسط میدان و اجازه دهید با بپزند و مخلوط شوند. سپس درظرف مناسب بریزید و سرو كنید.نكته: 1 - وقتی سیرداغ درست می‌كنید درآخرین مرحله كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار باعث می‌شود سیرداغ بوی كمتری داشته باشد.2 - معمولا در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می‌شود كه در این صورت رنگ حلیم روشن‌تر خواهد شد.3 - درتهیه این حلیم می‌توانید بادمجان‌ها را به‌جای سرخ كردن به صورت آب‌پز استفاده كنید.     حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: 10 تا 12 عدد     گوشت سر دست: 1 کیلوگرم     لوبیا سفید: 500 گرم     پیاز سرخ کرده: 2 تا 3 قاشق غذاخوری     کشک سائیده: 2 تا 3 پیمانه     روغن: 350 گرم     نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم     طرز تهیه:1.داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می‌ریزیم. گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا بپزند.2.پوست بادنجان‌ها را می‌گیریم و سر آن‌ها را می‌گیریم. سپس می‌شوییم و روی آن‌ها کمی نمک می‌ریزیم تا تلخی آن گرفته شود. داخل یک تابه بزرگ، مقداری روغن می‌ریزیم و بادنجان‌ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می‌کنیم.3.گوشت را پس از پختن از آب خارج می‌کنیم. بادنجان‌های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می‌ریزیم و آن‌ها را خوب می‌کوبیم و مخلوط می‌کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می‌ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و گاهی آن‌را به‌هم می‌زنیم تا حلیم کاملا جا افتاده و کش‌دار شود.4.ظرف را از روی آتش بر می‌‎داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم و در ظرف می‌کشیم. روی آن‌را با نعناع داغ و پیاز داغ و گردوی تازه پوست‌گرفته تزئین می‌نمائیم. می‌توان مقداری گردوی تازه در ظرف جداگانه با حلیم بادنجان سر میز گذاشت. حلیم بادنجان را بدون کشک هم می‌توان سرو نمود.