counter create hit

مطالب مرتبط:

نان پیروک؛ هم عصرانه، هم صبحانه

به گزارش میهن مگ: 1. مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر و شیر را در کاسه ای بریزید و مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آن گاه آرد و نمک را در کاسه دیگری بر ...

جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394

جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394

جدیدترین مدل تزیین سالاد 2015 - 1394 -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین سالاد ...

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین کیک ع ...

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

نکاتی برای پخت ماهی

نکاتی برای پخت ماهی

نکاتی برای پخت ماهی - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی ماهی از جمله غذاهایی است که در ماه های مع ...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

آشپزی رنگی – املت پیاز جعفری

همه ی ما وقتی اسم گوجه و تخم مرغ رو کنار هم می شنویم یاد املت میوفتیم، کسی هست که ندونه گوجه و تخم مرغ چقدر برامون خاصیت داره و میتونه تو یه لقمه کلی مواد مغذی به بدنمون برسونه؟ ب ...

استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک

استیك مرغ زعفرانی , در ایران بهتر است ران گوسفند در خورش استفاده شود و مرغ و گوشت گوساله برای تهیه كباب مصرف شود. نوشته استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی

خواص بالنگ برای زن باردار + خواص بالنگ خشک در طب سنتی خواص بالنگ چیست خواص ...

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

کاپ‌ کیک ,ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.مواد مورد نیاز کاپ‌ کیکآرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانهروغن مایع: سه چهار ...

طرز تهیه رول ماکی تنوری فینگر فود خوشمزه

طرز تهیه رول ماکی تنوری فینگر فود خوشمزه  روش درست کردن رول ماکی خوشمزه تنوری برای شما که می خواهید یک غذای فانتزی خوش طعم را در خانه درست کنید و لذت ببرید.    رول ماکی تنوری یک فینگر فود بسیار خوش ...

نحوه درست کردن کیک گردویی ؛ یک عصرانه بسیار عالی

نحوه درست کردن کیک گردویی ؛ یک عصرانه بسیار عالی

نحوه درست کردن کیک گردویی, پخت کیک با گردو, پخت کیک گردویی نحوه درست کردن کیک گردویی, پخت کیک با گردو کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هس ...

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر

مرغ شکم پر مجلسی + طرز تهیه مرغ شکم پر خوشمزه شمالی در فر مرغ شکم پر طرز تهیه مرغ شکم پر مجلسی آمو ...

طرز تهیه گوجه سوخاری

طرز تهیه پیش غذای ساده و خوشمزه گوجه سوخاری را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای گوجه سوخاری گوجه فرنگی به مقدار لازم آرد سفید کمی مخلوط شیر و تخم مرغ کمی پودر سوخاری کمی فلفل سیاه کمی طرز تهیه گوجه سوخاری گوجه های رسیده ، قرمز و در عین حال سفت رو انتخاب م ...

آموزش کباب چوبی همراه مرغ و استیک

آموزش کباب چوبی همراه مرغ و استیک

طرز تهیه یک غذای خوشمزه که از گوشت مرغ است را برای شما داریم که درست کردن آن آسان است و به راحتی طبخ می شود. در این بخش آسمونی طرز تهیه نوعی کباب چوبی را به شما آموزش داده ایم، همچنین طرز تهیه سس سویایی را هم آورده ایم تا برای رو ...

تاریخ عسل و بادام زمینی است.

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهانه کیک زیبا - مریم کریمی: تاریخ, عسل, بادام زمینی-دسر شیک و مجلل را برای شما. مواد تشکیل دهنده در دسترس به تاریخ: 120 گرم کره نرم گرانول شکر 160 گرم تخم مرغ 2 عدد رنده پوست لیمو 2 S G آب لیمو تازه 2 عدد. س عسل 170 گرم بادام زمینی خام, 230 گرم پادشاه است مواد خمیر تاریخ: دقیق سرد 230 گرم کره سرد که در آن 210 گرم خانه شماره یک اسانس لیمو یک چهارم Am g پودر شکر 2 Q Q آب یخ دوم س. س   چگونه برای آماده سازی خمیر تاریخ: 1. داخل ماشین, مواد غذایی, آرد, کره, پودر قند صعود و اجرا به دستگاه تا زمانی که مواد به خوبی مخلوط با هم و خرده نان صحبت می کنند. 2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.   3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.   4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.   5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.   6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید. طرز تهیه مواد میانی تارتلت:   1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.   2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.   3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.   4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.   5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.