counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه استانبولی خوشمزه

طرز تهیه استانبولی خوشمزه

استانبولی پلو یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که معمولا با سالاد شیرازی سرو می شود. آسمونی در این بخش علاوه بر طرز تهیه استانبولی پلو ، نکات مهم در پخت استانبولی پلو را برای شما عزیزان بیان می کند.مواد ل ...

تارتلت عسل و بادام زمینی

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهنامه کیک و شرینی - مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست. مواد لازم میانی تارتلت:   کره نرم  120 گرم شکر دانه ریز  160 گرم تخم مرغ ریز  2 ...

۶ ماده غذایی که نباید در سالاد بریزید

۶ ماده غذایی که نباید در سالاد بریزید

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

وب سایت بدونیم: آیا تصمیم دارید عشقتان را سورپرایز کنید؟ آیا در ذهنتان به دنبال ایده های ناب می گردید که به واسطه آن ها بتوانید عشقتان را خوشحال کنید؟ پس با ما همراه باشید.   مواد لازم:     کیک آماده یا کیک خانگی     فراستینگ آماده ...

افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد!

سبزیجات برگ دار، پروتئین کم چربی و سبزیجات سرشار از فیبر همگی از ترکیبات اصلی یک سالاد سالم و خوشمزه هستند. نوشته افزودنی های نامناسب و غیرمجاز برای انواع سالاد! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

علیرضا طلیسچی مهمان برنامه دورهمی

علیرضا طلیسچی مهمان برنامه دورهمی

علیرضا طلیسچی خواننده پاپ کشور، چهارشنبه 9 اسفند 96، مهمان برنامه دورهمی بود. اما طلیسچی کیست؟ ...

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

این شکلات های عسلی را همه دوست دارند!

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه شکلات عسلی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم که از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم: ...

آش تا پلو هفت رنگ، غذاهای مخصوص چهارشنبه سوری

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که قدیمی ها شب چهارشنبه سوری چه می خوردند و چه طور در کنار شادی پریدن از آتش سرخ دلی از عزا در می آوردند؟ نوشته آش تا پلو هفت رنگ، غذاهای مخصوص چهارشنبه سوری اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

دستور تهیه پیده گوشت

این غذا مخصوص کشور ترکیه و بسیار لذیذ می باشد. به شما توصیه می کنیم این خوراک خوشمزه را برای مهمانی های عصرانه آماده کنید و از آن لذت ببرید.

ماهی شکم پر

میگوی پاک شده را به همراه سیر، سویا سس، تخم گشنیز و سس خردل و کمی نمک و فلفل در غذاساز میکس کرده ...

طرز تهیه خورش ترشه کباب

همنطور که می دانید شهرهای شمالی منبع لذیذترین غذهای ایرانی هستند. خورش تورشه کباب یکی از بهترین غذاهای ایرانی است که مخصوص شمال ایران است. آسمونی در این بخش طرز تهیه خورش تورشه کباب را منتشر می کند. طرز تهیه خورش تورشه کباب مواد لازم برای تهیه خورش تورشه کباب مرغ ...

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

آشپزی رنگی – همبرگر خانگی

همبرگر یه غذای خوشمزه س که شاید چون جز غذاهای آماده محسوب میشه، بعضی از افراد ترجیح میدادن کمتر استفاده کنند. خب امروز برای این موضوع یه راه حل خوب داریم، دستور درست کردن یه همبرگر خونگی خوب رو براتون آوردیم! اینطو ...

پنینی مرغ؛ غذایی جذاب برای کودکان

پنینی مرغ؛ غذایی جذاب برای کودکان

پنینی یک ساندویچ ایتالیایی بسیار ساده و خوشمزه است که نه تنها در ایتالیا بلکه در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. ...

پاناکوتای کیوی و پسته

پاناکوتای کیوی و پسته

با آموزش یه دسر خوشمزه برای شروع سالی پر از شیرینی و خوشی با ما همراه باشید.

طرز تهیه ی پیتزا مخصوص

پیتزا یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار به ویژه در میان جوانان است که انواع مختلفی هم دارد مانند پیتزای گوشت، سبزیجات، مخلوط و … . آسمونی در این بخش طرز تهیه پیتزا مخصوص را منتشر می کند. طرز تهیه ی پیتزا مخصوص مواد لازم برای تهیه پیتزا مخصوص گوشت چرخ کرده  :  200 ...

طرز تهیه چیز کیک وانیل و توت فرنگی مرحله به مرحله

طرز تهیه چیز کیک وانیل و توت فرنگی مرحله به مرحله

چیز کیک ها به دو دسته کلی یعنی به چیز کیک های یخچالی و چیز کیک هایی که داخل فر میپزن تقسیم میشن و به نظر من درست کردن دسته داخل یخچالیشون خیلی راحت و بی دردسره و میتونه در طعم های متفاوت هم تهیه بشه که در این مطلب طرز تهیه یه چیز کیک خوشمزه با طعم وانی ...

طرز تهیه دو نوع سالاد هویج خوشمزه

معمولا هویج پای اصلی سالاد محسوب نمی شود و فقط به عنوان یار کمکی در سالاد استفاده میشود، اما در این مورد خاص و خوشمزه هویج اصلی ترین عضو این پبش غذا است. نوشته طرز تهیه دو نوع سالاد هویج خوشمزه اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد. ...

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی مرحله به مرحله

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی مرحله به مرحله

اگه تصمیم دارین با گوشت چرخ کرده غذا درست کنین و از طرفی دلتون تنوع هم میخواد بهتون پیشنهاد میکنم که حتما از گوشت چرخ کرده به شکل میت بال داخل غذاهاتون استفاده کنین. میتونیم از میت بال داخل خورشت ها، خوراک ها و حتی پلو مخلوط هامون استفاده کنیم و شکل و طع ...

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

عاشق شدن ارسطو: گفت و گو با بازیگر نقش الیزابت + عکس

نیلوفر رجایی فر، بازیگر نقش الیزابت در مجموعه تلویزیونی «پایتخت 5» می گوید که قبل از حضور در مجموعه پایتخت نسبت به داعش و جنایاتش آگاهی داشته؛ چون زندگی کردن در اروپا داعش را ملموس تر و آشناتر می کند.     خانواده نقی معمولی حالا دیگر آنقدر برای ...

مرغ کمربند جایگزین ارزشیابی دوزبانه; رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

محل سکونت: دوباره, دستور غذای ساده و خوشمزه است که رول مرغ و ژامبون و پنیر حق دور. من خودم قبل از این دستور تهیه مرغ باز خواهد شد بسیار نازک و پهن اما به سختی رول من یا WA رفت یا گوشت خوک و پریشان است. اما در اینجا من متوجه شدم که بهترین زمان برای ایجاد این مواد غذایی خوب است.مواد لازم: ۴ عدد سینه مرغ ۲۵ عدد بیسکویت ترد ۴ تا ۵ عدد نان تست ۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ۸ ورق ژامبون ۸ ورقه پنیر ۳ قاشق چای خوری سس خردل ۱ پیمانه آرد ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل به اندازه کافی       طرز تهیه: 1- ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.     2- نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.         3- آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.   4- سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.     5-  ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.     6- با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید.   7- سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.     8- روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.     9- تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.   10- مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.     10 -برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.     11- قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.