counter create hit

مطالب مرتبط:
سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی در دنیا دو گروه انسان وجود ...

طرز تهیه پاستای چینی با سس خامه ای سفید

طرز تهیه پاستای چینی با سس خامه ای سفید

طرز تهیه پاستای چینی با سس خامه ای سفید -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه ...

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی

طرز تهیه رولت لذیذ مرغ حلقه ایی -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص

طرز تهیه کباب گوشت لذیذ با سس مخصوص -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ )

دلمه با نان لواش (دست پیچ ) -آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   در این پست از سایت ...

طرز تهیه گالانتین مرغ کامل

طرز تهیه گالانتین مرغ کامل

طرز تهیه گالانتین مرغ کامل - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه بسکوییت شکل دار

طرز تهیه بسکوییت شکل دار

طرز تهیه بسکوییت شکل دار -آکا سایت شیرینی پزیبخش طرز تهیه انواع شیرینی خشک طرز تهیه بسکوییت شکل دار میهن مگ: طرز ...

تیرامیسوی لیمو، عجب چیزیه!

تیرامیسوی لیمو , قالب را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس روی تیرامیسو پوست رنده شده لیموترش بریزید و سرو کنید. نوشته تیرامیسوی لیمو، عجب چیزیه! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی

آموزش تهیه نخود پلو خوشمزه و عالی  نخود پلو یک غذای اصیل و خوشمزه ایرانی که میتوانید به عنوان یک ناهار خوشمزه آنرا در خانه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اگر طرفدار پلوهای مخلوط هستید و از طرفی علاقه دارید که ...

طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی

بیسکوییت زنجبیلی , پودر شکر و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها را با این مخلوط و آیسینگ رنگی تزیین کنید. نوشته طرز تهیه بیسکوییت زنجبیلی اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه بروسکتای بادنجان و نعناع

bruschetta بروسکتا پیش غذا یا اسنکی ایتالیایی است که در آنجا به عنوان بقاب اول سرو می شود.  مواد لازم بروسکتا ی بادنجان و نعناع بادنجان 2 عدد روغن زیتون بکر 8 قاشق سوپخوری سرکه سفید 3 قاشق غذا خوری جعفری ریز خرد شده 2 شاخه برگ نعناع تازه و خرد شده 1 مشت کو ...

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیک, پخت چیزکیک گردو درست کردن چیزکیک گردو, پخت انواع چیز کیکدر این مطلب از ابرتازه ها نحوه درست کردن چیزکیک گردو ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید. نوشته برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.  مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری بر ...

سفره های دیروز،سفره های امروز

سفره‌ های دیروز،سفره های امروز ما ایرانی‌ها درگذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به‌مرور بسیاری از آن‌ها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دورهم‌غذا خوردن، مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه. البته برخی عادت‌های غذایی قدیمی‌ها هم ن ...

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری خواص آب نارنج چیست ...

مرغ کمربند جایگزین ارزشیابی دوزبانه; رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

محل سکونت: دوباره, دستور غذای ساده و خوشمزه است که رول مرغ و ژامبون و پنیر حق دور. من خودم قبل از این دستور تهیه مرغ باز خواهد شد بسیار نازک و پهن اما به سختی رول من یا WA رفت یا گوشت خوک و پریشان است. اما در اینجا من متوجه شدم که بهترین زمان برای ایجاد این مواد غذایی خوب است.مواد لازم: ۴ عدد سینه مرغ ۲۵ عدد بیسکویت ترد ۴ تا ۵ عدد نان تست ۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ۸ ورق ژامبون ۸ ورقه پنیر ۳ قاشق چای خوری سس خردل ۱ پیمانه آرد ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل به اندازه کافی       طرز تهیه: 1- ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.     2- نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.         3- آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.   4- سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.     5-  ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.     6- با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید.   7- سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.     8- روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.     9- تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.   10- مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.     10 -برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.     11- قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.