counter create hit

مطالب مرتبط:
آشنایی با علائم کمبود ویتامین دی در مردان

آشنایی با علائم کمبود ویتامین دی در مردان

همشهری آنلاین: اگر به اندازه کافی در معرض نور خورشید نباشید، به شیر و محصولات لبنی آلرژی داشته باشید و یک رژیم غذایی گیاهی سخت را دنبال کنید، احتمال کمبود ویتامین دی افزایش می یابد. ...

پدیده «دستفروشی» در کشورهای مختلف جهان

کسب وکار خرد یا همان دست فروشی، بخش جدانشدنی زندگی شهری است و با اشکال مختلف در سراسر دنیا دیده می شود. بسیاری از کشورهای دنیا هنگام مدرنیزه کردن شهر و تغییر فضاهای عمومی، با مشکل پدیده دستفروشی که نوعی اقتصاد غیررسمی است مواجه هستند. ...

چالش رنگی ۲۷ اسفند – روز درست کردن کارت پستال تبریک عید

چالش رنگی ۲۷ اسفند – روز درست کردن کارت پستال تبریک عید

بعضی هدیه ها ارزش معنوی زیادی دارن. مثلا رنگی رنگی بهتون پیشنهاد میده امسال برای اعضای خانواده و دوستانتون کارت پستال دست ساز بسازید. می تونید با تیکه های کاغذ رنگی یا مقوا کار کنید، می تونید کل ...

امید به ایجاد شور خلاقیت/ همبستگی که نشان از اندیشه دارد

قطب الدین صادقی کارگردان تئاتر در یادداشتی ابراز امیدواری کرده است که با انتصاب شهرام کرمی به عنوان مدیرکل هنرهای نمایشی بستر مناسبی برای ارتقای فرهنگ نمایش ایجاد شود. ...

چند خوراکی ویژه کودک شیرخوار در عزیمت

سرویس سبک زندگی فردا:    همراه داشتن خوراکی و میان وعده های مسافرتی مناسب برای کودکانی که جدیدا غذا های جامد استفاده می کنند، خوب ترین روش برای آرام نگهداشتن آن ها در مسافرت هست.به نقل از تندرستی نیوز ، همراه داشتن خوراکی و میان وعده های مسافرتی مناسب برای کود ...

طرز تهیه تکه های شکلاتی خوشمزه و مقوی

 به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این تکه های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. بیشتربخوانید : طرز تهیه شیرینی هایی به نحو حاجی فیروز مواد لازم: شکلات شیری: ۱۰۰ گرم پودر نارگیل (برشته شده): ...

رژ لب هایی که باعث حساسیت می شود

بهترین شیوه برای کشیدن رژ لب این است که رژ را پررنگ روی لب پایین بکشید و بعد لب ها را به هم بمالید تا لب بالا رنگ بگیرد و با انگشت رنگ را یکنواخت کنید. نوشته رژ لب هایی که باعث حساسیت می شود اولین بار در زیبایی و آرایش. پدیدار شد. ...

نکته بهداشتی: درمان های خانگی برای لکه های پیری

نکته بهداشتی: درمان های خانگی برای لکه های پیری

همشهری آنلاین: لکه های پیری لکه های قهوه ای کوچکی هستند که ممکن است با افزایش سن شما روی دست ها و صورتتان ایجاد شوند.

آسم را با رژیم غذایی مناسب در نطفه خفه کنید

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  عاملان ژنتیکی و محیطی مهم ترین علل ایجاد کننده مریضی آسم می باشند؛ آسم به سه نوع آلرژی، شغلی و فیزیکی تقسیم بندی می شود؛ آسم آلرژی متاثر از آلودگی هوا، ریزگردها، عفونت های تنفسی ...

حرف زدن کودک | آیا دیر حرف زدن کودک غیرطبیعی است؟

حرف زدن کودک | خیلی از والدین پس از یک سالی فرزندشان نگران حرف زدنش می شوند. در مقاله ای که در زیر آورده شده است به توضیح نسبتا کاملی درباره دیر حرف زدن کودکان و اینکه آیا طبیعی است یا نه، پرداخته شده است. ...

بعد از دیدن این ۵۲ عکس شاید به تزئین گل ها علاقه مند بشید

بعد از دیدن این ۵۲ عکس شاید به تزئین گل ها علاقه مند بشید

گل های رنگی پر از حس طراوت و شادابی هستند که استفاده اون ها در کوراسیون علاوه بر زیبایی حس خوبی ایجاد میکنه. رنگی رنگی پیشنهاد میده این عکس ها رو تماشا کنید و ایده هایی برای تزئین گل ها بگیرید، شاید با دیدنشون ت ...

مهارت تصمیم گیری در نوجوانان

ترس از گرفتن تصمیم های مهم زندگی الزاماً بد نیست اما اینکه نتوانید تصمیم تان را بگیرید و چیزی را شروع کنید میتواند مشکل ساز شود؛ تصمیم گیری مهارتی است که هر کسی باید در ابتدای زندگی آن را به خوبی بیاموزد. به گزارش آلامتو و به نقل از سپیده دانایی؛ برای جوانی که در ...

در قرار اول چگونه باشیم؟

برای آنهایی که میخواهند برای اولین بار کسی را ببینند ممکن است سوالاتی وجود داشته باشد که در این مقاله قصد داریم به آنها بپردازیم: به گزارش آلامتو و به نقل از سپیده دانایی؛ تنها چند ثانیه طول می کشد فردی که شما را برای اولین بار ملاقات می کند، ارزیابی تان کند. در ...

آشپزی برای کودکان، طرز تهیه کپه

کپه یک غذای محبوب عربی است و در جنوب ایران بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

کیف و کفش تان را از باغ سپهسالار بخرید

بین میدان بهارستان و چهار راه ظهیر الاسلام خیابان صف یا همان باغ سپهسالار معروف قرار دارد، خیابانی که از قدیم تا بوده و هست، بیشترین فعالیت خود را به تهیه و تولیدکیف و کفش های زنانه اختصاص داده است و با این کار مشتریان زیادی را از تهران و حتی شهرستان به خود جذب کرده اس ...

رویاهای بزرگ دختران بهزیستی

مرضیه ظریف و شکننده است؛ دانش آموز سال دهم. می گوید اینجا در مدرسه شان کسی خبر ندارد او یکی از دختران بهزیستی است. می گوید هیچ کس نمی داند که او پدر و مادر ندارد و مجبور است تعطیلات نوروز و همه آخر هفته هایش را در یک خوابگاه با دیگر دخترها بگذراند. می گوید خودش ...

چگونه در اینستاگرام معروف شویم؟

اینستاگرام نزدیک به یک میلیارد نفر کاربر فعال دارد که بسیاری از آنها به دلیل شهرت ذاتی که دارند، موردتوجه هستند. اما در این میان برخی کاربران ساده توانستند با استفاده از چند ترفند ابتدایی خود را به صدر فهرست محبوب ترین ها بکشانند. ...

بودجه بیمه سلامت واقعی نیست | حق بیمه و مالیات سلامت اصلاح شود

بودجه بیمه سلامت واقعی نیست | حق بیمه و مالیات سلامت اصلاح شود

همشهری آنلاین: وزیر بهداشت گفت: فرهنگ بیمه کشور باید ارتقا یافته و ساز و کاری تعبیه شود که پرداخت حق بیمه و مالیات سلامت به درستی صورت گیرد. ...

پخت و پز با اجاق گاز فشار

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد به غذاهای آماده از سرعت استفاده کنید. کار با سریع نیاز به دانش از نکات و درس..... این فرصت را در این بخش نکاتی در مورد پخت و پز با اجاق گاز فشار, عنوان.روش پخت غذا با زودپزدر راه از یک آشپز با پخت به روش حرارت مرطوب(با آب) و جوشاندن استفاده می شود. ویتامین C به راحتی در ضمن طبخ از بین می رود. این می تواند در جاده ها این ویتامین به عنوان شاخص شدت فرایند پخت در نظر گرفت. اگر مقدار کمی ویتامین C از بین برود، می توان فرض کرد که فرایند پخت، ملایم است و نقصان سایر مواد مغذی کم خواهد بود. در پختن با حرارت مرطوب ، ممکن است مواد مغذی به طرق مختلف از دست بروند. مهم ترین عامل از دست رفتن مواد مغذی به خصوص ویتامین ها و موادمعدنی در جوشاندن، آب پخت می باشد. به علاوه، مواد مغذی در اثر حرارت و در معرض هوا از دست می روند.همان طور که گفته شد، یکی از این مواد ویتامین C است. عمل آنزیم اکسیداتیو نیز موجب از دست رفتن مواد مغذی می شود و در این مورد نیز ویتامین C توسط چنین آنزیم هایی در مجاورت اکسیژن موجود در آب پخت با سهولت و سریع تخریب می شود، زیرا آنزیم ها در اثر حرارت، فعالیت خود را از دست می دهند.چنانچه موادغذایی به خصوص سبزی ها را به جای قراردادن در آب سرد و سپس حرارت دادن ، به طور مستقیم وارد آب جوش کنند کاهش مواد مغذی توسط آنزیم ها بسیار کم می شود. یکی از معایب آب برای پخت مواد غذایی آن است که حلال خوبی است و ممکن است ماده غذایی در آب مقدار قابل توجهی از مواد مغذی خود را از دست بدهد. مثلاً سبزی ها را معمولاً برای پخت می جوشانند و این امر موجب کاهش برخی از عناصر مغذی و ویتامین ها به خصوص ویتامین C می شود.کاهش کاروتن سبزی ها در اثر جوشاندن ناچیز است. اما میزان قابل توجهی ویتامین ۱ B و C از بین می رود. کاهش عناصر معدنی و ویتامین های محلول در آب، با افزایش مقدار آب مصرفی زیاد می شود. با انجام یک سری آزمایش ها ثابت شد هنگامی که کلم با مقدار کمی آب پخته می شود، ۶۰ درصد ویتامین C خود را از دست می دهد، در حالی که اگر در مقدار بیشتری آب طبخ شود، ۷۰ درصد آن از بین می رود. در مورد برنج، اگر در آب کم پخته شود، ۳۰ درصد از ویتامین خود را از دست می دهد، در حالی که پختن آن در مقدار بیشتری آب موجب از دست رفتن حدود ۵۰ درصد از ویتامین آن می شود.ضمناً مدت زمان جوشاندن ماده غذایی در کاهش مواد مغذی مؤثر است.برای مثال هنگامی که زمان پخت طولانی است، مقدار بسیار زیادی ویتامین C از دست می رود.نکته مهم دیگر این است که هر چه سطح ماده غذایی بزرگ تر باشد، کاهش مواد مغذی محلول در آب از طریق ورود به آب پخت بیشتر است. خرد و له کردن، بریدن و ریز کردن ماده غذایی نه تنها سطح آن را افزایش می دهد، بلکه آنزیم ها را نیز آزاد می کند و مقدار بیشتری مواد مغذی از دست می رود. هر چقدر اندازه ماده غذایی در هنگام پخت کوچک تر باشد ( یعنی بیشتر خرد شود یا برش داده شود) ، مقدار کاهش مواد مغذی در آن بیشتر خواهد بود.با طریقه صحیح استفاده زودپز آشنا شویدبه هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزیددیگ‏ های زودپز با فشار بخار آب کار می ‏کنند و در صورتی که بخار نتواند از ظرف خارج شود، زودپز تبدیل به یک بمب شده و منفجر می‏ شود. برای پیشگیری از چنین حوادثی در خانه بهتر است یک انتخاب ایمن و مناسب داشته باشید. در میان زودپزهای استاندارد انواعی که مجهز به سیستم‏ های ایمنی بیشتر و امکان برنامه ‏ریزی پخت هستند گزینه‏ های بهتری هستند. محصولاتی که به وسیله شرکت ‏های معتبر ساخته شده و دارای نشان استاندارد هستند هنگام ساخت، دستورالعمل‏ های ایمنی را رعایت کرده و آزمایش‏ های ایمنی را انجام داده ‏اند هر وسیله ‏ای دستورالعمل استفاده مخصوص به خودش را دارد. مثلا در دفترچه راهنمای برخی زودپزها نوشته شده است یک‌ سوم ظرف را آب کنید و در برخی دیگر این مقدار تا نیم یا دوسوم حجم ظرف متغیر است. چون ممکن است ذرات غذا همراه کف بالا آمده و روزنه خروج فشار را مسدود کنند. به هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزید نمونه این غذاها انواع غلات مانند بلغور گندم و جو پرک شده، ماکارونی و رشته فرنگی، سیب و حبوبات دانه‏ ریز هستند. در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند. با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده‏ اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب، داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن در، وجود ندارد. بهتر است زودپزهایی را انتخاب کنید که یک دسته بلند در یک سمت و دسته کوتاهی در سمت دیگر دارند چون در این صورت امکان باز و بسته کردن در راحت‏ تر بوده و حمل و نقل و جا به جا کردن ظرف بهتر انجام می‏ شود. در ضمن بلند بودن دسته موجب می‏ شود دسته ظرف خیلی داغ نشود و هنگام برداشتن ظرف ناگهان از دست‏ تان رها نشود.البته برای پیشگیری از چنین اتفاقی توصیه می‏ شود برای برداشتن و جا به جا کردن زودپز پس از پخت غذا حتما از دستکش و دستگیره آشپزی استفاده کنید. مطمئن شوید که حلقه لاستیکی دیگ سالم است و در جای خود محکم شده است. فاسد بودن، پاره بودن و درست قرار نگرفتن حلقه لاستیکی ممکن است موجب سر رفتن غذا و خاموش شدن شعله گاز شود1.. هنگام خرید دیگ زودپز، زودپزهای استاندارد را انتخاب کنید.2.. هنگام خرید از فروشنده بخواهید تا طرز استفاده صحیح از محصول را به طور کامل به شما آموزش دهد.3.. قبل از استفاده، دستورالعمل و دفترچه راهنمای محصول را به دقت بخوانید.4.. زود پزهای مجهز به قفل ایمنی را انتخاب کنید.5.. زود پزها در طرح‏ ها و اندازه‏ های مختلف در بازار وجود دارد.6.. مواد غذایی مناسب را برای پخت با زود پز انتخاب کنید.7.. پس از اتمام پخت و خاموش کردن شعله گاز سوپاپ اطمینان را برای خروج بخار آزاد کنید.8.. بدنه دیگ‏ های زودپز معمولا از جنس استینلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است.9.. در محل اتصال درپوش به بدنه زودپز، حلقه‌ ای لاستیکی وجود دارد که از خارج شدن بخار آب جلوگیری می‌ کند.10.. روی درپوش زودپز یک دریچه اطمینان وجود دارد.وقتی فشار بخار آب به حدی می ‌رسد که ظرف نمی ‌تواند آن را تحمل کند، این دریچه باز می ‌شود تا بخار آب از آن خارج شود. قبل از بستن در زودپز سوپاپ یا دریچه اطمینان و روزنه خروج بخار را بررسی کنید و از باز بودن آن مطمئن شوید. در صورت لزوم و وجود پارگی و خرابی، حلقه لاستیکی را تعویض کنید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، در زودپز جدا نمی‏ شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی ‏گردد. در این زودپزها، نشانه اولیه بالا رفتن بیش از حد فشار، صدایی شبیه سوت است که فرد را از خطر مطلع می ‏کند. در صورت عدم توجه افراد و ادامه این روند شیر خروج فشار اضطراری فعال می‏ شود. برای پیشگیری از این اتفاق یک شیر خروج فشار اضطراری در نظر گرفته شده است که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار، فعال می‏ شود. در صورت شل بودن پیچ دسته ‌ها، ممکن است هنگام حمل، زودپز از دست شما رها شود و خطر سوختگی و آسیب ‌دیدگی به وجود بیاید.11.. پس از هر بار استفاده از زودپز دریچه اطمینان و حلقه لاستیکی را به دقت بشویید.12.. زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری را انتخاب کنید.13.. هرچند وقت یک‌بار پیچ دسته زودپز را سفت کنید.14.. اگر در زودپز نیاز به تعمیر داشت، آن را سریع تعمیر کنید و تا قبل از آن، از زودپز استفاده نکنید.  Loading...