counter create hit

مطالب مرتبط:
تارتلت عسل و بادام زمینی

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهنامه کیک و شرینی - مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست. مواد لازم میانی تارتلت:   کره نرم  120 گرم شکر دانه ریز  160 گرم تخم مرغ ریز  2 ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

وب سایت سوران: مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست. یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره . مواد اولیه :   پنیر ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا   در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه یک دسر مجلسی ...

طرز تهیه سالاد لوبیا

طرز تهیه سالاد لوبیا که غذایی بسیار لذیذ و مغذی است را در بخش آشپزی تاپ ناز آموزش می دهیم. مواد لازم برای سالاد لوبیا  برگ ریحان :به مقدار لازم گوجه فرنگی :2 عدد کنسرو لوبیا :یک عدد ریحان خرد شده :یک قاشق غذاخوری پیاز خرد شده :1/4 فنجان خیار خرد شده :3/4 ف ...

سفره های دیروز،سفره های امروز

سفره‌ های دیروز،سفره های امروز ما ایرانی‌ها درگذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به‌مرور بسیاری از آن‌ها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دورهم‌غذا خوردن، مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه. البته برخی عادت‌های غذایی قدیمی‌ها هم ن ...

ایده هایی برای تزیین انواع سالاد فصل + تصاویر

ایده هایی برای تزیین انواع سالاد فصل + تصاویر

برای تزیین سالاد از انواع سس استفاده می شود، این سس‌ها با طعم‌های مختلف و به سلیفه‌های متفاوت بروی سالاد پاشیده می شوند. تزیین سالاد فصل , سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش‌غذا، بعد از غذای اصلی به عنو ...

با سس گاناش شکلاتی کیک ها را تزئین کنید

با سس گاناش شکلاتی کیک ها را تزئین کنید

وب سایت سوران: امروزه کرم های بسیار زیادی وجود دارند که برای طعم دار کردن و همچنین پوشش و زیبایی کیک ها به کار برده میشن. کرم های خامه ای، کره ای، پنیری و کرم های پر طرفدار شکلاتی. گاناش یا گَنِش ها، یکی از همین انواع کرم های شکلاتی هستند که از ترکیب خامه و ش ...

طرز تهیه خورش شیش انداز

طرز تهیه خورش شیش انداز

خورش شیش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج و … در این بخش آسمونی روش پخت خورش شیش انداز را شرح خواهیم داد.مواد لازم برای تهیه خورش شش ان ...

پنینی مرغ؛ غذایی جذاب برای کودکان

پنینی مرغ؛ غذایی جذاب برای کودکان

پنینی یک ساندویچ ایتالیایی بسیار ساده و خوشمزه است که نه تنها در ایتالیا بلکه در بسیاری از کشورهای جهان طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. ...

سانسور در گفت وگوی فردوسی پور در برنامه دورهمی

سانسور در گفت وگوی فردوسی پور در برنامه دورهمی

عادل فردوسی پور در برنامه دورهمی حاضر شد وبه سوالات مهران مدیری حاضر شد. مدیری سوالاتش را با انتقاد به اجرای عادل فردوسی پور آغاز کرد و از این گفت که در اجرا خیلی راحت است و همه کار می کند. عادل در پاسخ خاطره ای گفت از زمانی که کارشناس برنامه ...

معماری عجیب دستشویی های عمومی ژاپن

معماری عجیب دستشویی های عمومی ژاپن

اوکیناوا سوبا (راب) عکاس ژاپنی است که طی 6 سال گذشته به عکاسی از معماری عجیب و جالب دستشویی های عمومی جزیره اوکیناوا (Okinawa) پرداخته است و عکس آنها را در سایت فلیکر به اشتراک گذاشته است. راب 43 سال در جزیره اوکیناوا زندگی کرده است ...

چگونه به ishii مهره خوشمزه و سرگرم کننده

نحوه درست کردن چیزکیک گردو خوشمزه و دلپذیر

درست کردن ishii مهرهنان, انواع چیز کیک, نان ishii مهره درست کردن ishii, گردو, نان, انواع چیز کیکدر این مطلب در زمینه نحوه صحیح ishii گردو اسلام است. برای استفاده از این مطلب با ایالات متحده است.Ishii مهره شیر خوشمزه و مقوی است که می تواند به راحتی راه اندازی کنید.مواد تشکیل دهنده ishii مهره : بیسکویت شهر گرم شکر قهوه ای ۲ سخت قاشق غذاخوری کره ذوب شده ۱۰۰ گرممواد میانی ishii مهره : پنیر دستگاه فلفل قرمز پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم شکر قهوه ای در گرم وانیل یک چهارم از یک قاشق مربا خوری اوراق بهادار و یا می تواند و کرم یک فروشگاه این گرممواد رویه ishii مهره : قند و شکر قهوه و خشن کره و خامه را گرم بیسکویت آسیاب. با شکر کره ذوب شده مخلوط کنید.کف قالب کمربندی ۲۰ سانتی متری پرس کرده. قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.طرز تهیه مواد پنیری:پنیر ماسکارپونه و پنیر خامه ای را با دور تند همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.شکر قهوه ای را اضافه کرده و خوب بزنید تا ذرات شکر حل شود.تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هر کدام را یک دقیقه بزنید.خامه، کره نرم، ماست و وانیل را اضافه کرده و با همزن یک دقیقه بزنید.در آخر گردو خردشده را اضافه کرده. مواد را روی بیسکویت بریزید.در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.پس از پایان مدت پخت فر را خاموش کرده و چیزکیک را حدود نیم ساعت داخل فر خنک کنید (درب فر نیمه باز باشد).طرز تهیه مواد رویه:شکر قهوه ای و خامه را مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا شکر ذوب شده و بجوشد.مواد آماده را داغ داغ روی کیک سرد شده ریخته سطح آن را صاف کرده و دوباره در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.چیزکیک را به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار داده.سپس روی آن را با شکلات، سس کارامل و گردو تزیین نمایید.منبع : ماهنامه کیک و شرینی – bartarinha.ir