counter create hit

مطالب مرتبط:
نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 نفرمواد لازم: گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم ...

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

وب سایت سوران: مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه. یکی از غذاهای محلی استان یزد هست. یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره . مواد اولیه :   پنیر ...

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

«پاستا تالیاتله» با اسفناج و سس میگو

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: تالیاتله یا تالیاتلی (Tagliatelle)، نوعی پاستا نواری شکل تخم مرغی بوده که مربوط به ناحیه شمال ایتالیا است. این پاستا بلند، تخت و باریک بوده و پهنایی حدود 5 میلی متر دارد. از نظر ظاهری نیز شبیه فتوچینی است؛ ولی 2 میلی م ...

علیرضا طلیسچی مهمان برنامه دورهمی

علیرضا طلیسچی مهمان برنامه دورهمی

علیرضا طلیسچی خواننده پاپ کشور، چهارشنبه 9 اسفند 96، مهمان برنامه دورهمی بود. اما طلیسچی کیست؟ ...

دستور پخت سوپ کرفس

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید، کرفس ها،سیر و سیب زمینی را داخل آن بریزید. نوشته دستور پخت سوپ کرفس اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

طرز تهیه ته دیگ رشته ای مرحله به مرحله

طرز تهیه ته دیگ رشته ای مرحله به مرحله

یه مساله ی مهمی که خانوم ها باهاش درگیرن، چاقی یا لاغری اندام هاشونه. این موضوع ممکنه خیلی اذیت کننده باشه و با رژیم های سخت هم به اندازه ای تغییر نکنه که راضی باشن. بعضی از این چاقی و لاغری ها ممکنه ارثی باشه و نشه برای رفعش کار زیادی انجام داد. این ...

۵ غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

۵ غذایی که هرگز نباید در زودپز پخته شوند!

وب سایت سلامتیسم: بسیاری از افراد، خصوصا آنان که مشغله کاری زیادی دارند، در زمینه آشپزی به وسیله‌ای مانند زودپز علاقه‌مند هستند. با توجه به امکانات و قابلیت‌های این وسیله، به نظر می‌رسد که می‌توان هر غذا ...

طرز تهیه کوکوی اشپل غذای لذیذ شب عید گیلانی ها

گیلانی ها کوکوی متفاوتی دارند که با اشپل ماهی درست می شود. کوکویی خوشمزه که مخصوص شب عید و روزهای سال نوست. کوکویی که خیلی راحت درست می شود و یکی از محبوب ترین و سنتی ترین غذاهای مردم گیلان است. نوشته طرز تهیه کوکوی اشپل غذای لذیذ شب عید گیلانی ها ا ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

بحران چاقی در سراسر جهان: این قدر فست فود نخورید

طی دهه های اخیر، چاقی در جهان به شدت رشد داشته و اصلی ترین دلیل آن نیز تغییر الگوی مصرف مواد غذایی است. طراحی برچسب های هشداردهنده روی مواد غذایی می تواند این روند افسارگسیخته را مهار کند. ...

سالاد سیب زمینی

سالاد سیب زمینی

آشپزی > ترجمه ی مهرزاد مهاجر: گاهی پیش می آید که به سالاد کاهو، سالاد فصل، سالاد شیرازی یا حتی سالاد ماکارونی میلی نداریم و دلمان می خواهد تنوعی ایجاد کنیم؛ تنوعی ساده، اما خوش مزه. ...

5 سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

یکی از توصیه های مهم متخصصان تغذیه این است که به جای خوردن ساندویچ به خوردن سالاد روی بیاورید. اینکار می تواند تاثیر بسیار خوبی برای سلامتی بدن داشته باشد اما بیشتر افراد یک نگرانی و دغدغه مشترک در این زمینه دارند و آن هم این است که از مرغ و ماهی در سالادهای خود استفاد ...

طرز تهیه دسر خرمالو

اگر هوس خوردن یک دسر خوش رنگ و خوش طعم را کرده اید می توانید دسر خوشمزه خرمالو را تهیه کنید. مواد لازم برای دسر خرمالو شیر / 3 پیمانه شکر / 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت / 3 قاشق غذاخوری وانیل / 1/4 قاشق چایخوری خرمالو /  4-5 عدد بیسکوییت پتی پور / نصف بسته پو ...

چگونه رب گوجه خوش طعم درست کنیم؟

بسیاری از خانم ها بعد از خردکردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند تا رب آنها قرمزتر شود در صورتی که کار بسیار اشتباهی است.

سالاد پرتقال خونی و گوشت اردک

مانند همه مرکبات، پرتقال خونی منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است. اما ممکن است ندانید که رنگدانه قرمز آن، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی است.

چگونه برای آماده سازی یک استیک خوشمزه از نوع متوسط

طرز تهیه یک استیک خوشمزه از نوع مدیترانه ای

چوب به دریای مدیترانه یکی از انواع گوشت که طعم عالی و به شما توصیه می. چوب به دریای مدیترانه یکی از انواع گوشت که طعم عالی و به شما توصیه می.مواد برای استیک مدیترانه ایگوشت گوساله: ۸ تکه (۲۰۰ گرم)پیاز (ریز خرد شده): ۱ عددقرمز سرکه: ۲ S Oآب لیمو: ۱ q qرزماری, پودر: ۲ به qualiسس خردل: ۲ به qualiسیر (رنده شده): ۱ حبهنمک و فلفل: به میزان لازمزنجبیل (رنده شده): یک چهارم Am gروغن زیتون: ۱ q qروش پخت و پز۱٫ گوشت گوساله (یا گوشت) با گوشت کوب به آرامی قدرت گسترده است.۲٫ پیاز و سرکه. آب لیمو و غیره. پودر رزماریبا سس خردل و.... سیر و نمک و فلفل و زنجبیل را در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. بعد گوشت برای ۱۵ دقیقه داخل آن قرار داده و طعمه.۳. روغن زیتون به گوشت اضافه کنید و ۱۵ دقیقه استراحت.۴٫ ماهی تابه چدن حرارت طرح را به جلو بسیار داغ است. سپس هر طرف تکه گوشت حدود ۷ دقیقه روی حرارت متوسط کاهش می دهد.۵٫ در صورت تمایل می توانید این گوشت همراه با برنج, فلفل سبز و برنج.مجله سرآشپز