counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا به شرخ زیر است.   1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را ب ...

طرز تهیه کوکو ماکارونی

طرز تهیه کوکو ماکارونی

پایگاه خبری تحلیلی تیتربرتر (titrebartar.ir) : مواد لازم   ...

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی  امروز برای شما روش تهیه دسر ایرانی خوشمزه به نام ژله آجیل را داریم که هم مقوی است و هم بسیار شیک و خوشمزه.   طرز تهیه ژله آجیل : اول ژ ...

کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه

کرم ها را در قیف پلاستیکی بریزید (رنگ ها را با هم ترکیب نکنید) روی کاپ کیک ها را با کرم های رنگی تزیین کنید. نوشته کاپ کیک قیفی؛ بستی قیفی های بامزه اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۲)

ضیافت شیرینی های جدید نوروزی (۲)

ماهنامه کیک و شیرینی: یکی از لذت‌بخش‌ترین کار‌های قبل از عید نوروز، پخت شیرینی‌های خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینی‌های متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمان‌ها پذیرایی کنید.  جول کوکی ...

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

رنگ کردن تخم مرغ با رنگ خوراکی

اگر میخواهید سفره هفت سین امسال شما کامل و جامع باشد و از نظر زیبایی حرف نداشته باشد تخم مرغ رنگی را نباید از یاد ببرید. در رنگ کردن تخم مرغ، انتخاب طرح و رنگ با شماست. سعی کنید از طرح‌‌هایی استف ...

طرز تهیه سالاد کبیج

طرز تهیه سالاد کبیج

طرز تهیه سالاد کبیج مواد لازم برای سالاد کبیج :   کلم سفید خرد شده   ...

گزیده سال ۹۶ – ۱۹ مطلب برتر در زمینه شیرینی خانگی

گزیده سال ۹۶ – ۱۹ مطلب برتر در زمینه شیرینی خانگی

مجله رنگی رنگی تا حالا حدود ۱۵۰۰۰ مطلب تولید کرده، مطالبی که هر کدوم به طریقی تلاش کردند شادی های کوچک رو به زندگی تون بیارن و دنیای شما رو رنگی تر کنند. حالا که به آخر سال ۹۶ رس ...

آش ابودردا

آش ابودردا

مواد لازم (برای 4 نفر): عدس: ۱/۴ پیمانه ماش: ۱/۲ پیمانه بلغور: ۱/۴ پیمانه برنج: ۲ قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم زردچوبه، گلپر: ۱ قاشق چایخوری از هر کدام روغن ...

طرز تهیه خورش قیمه عربی

خوزش قیمه عربی غذایی با ظاهر ساده است که دارای طعم بسیار خوبی است. حتما این خورش را یک بار امتحان کنید تا عاشق طعمش شوید. مواد لازم خورش قیمه عربی گوشت گوسفند 200 گرم نخود   200 گرم پیاز  2 عدد رب گوجه فرنگی  4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده  4 قاشق غذاخوری پودر دا ...

طرز تهیه سالاد تاکو لقمه ای

مواد لازم برای سالاد تاکو لقمه ای 440 گرم کنسرو لوبیا قرمز 2 قاشق چای خوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری زیره 1/4 قاشق چای خوری پودر چیلی 1/2 قاشق چای خوری نمک 3 عددگوجه فرنگی 6 عددنان ترتیلا 1 پیمانه پنیر چدار 6 عددبرگ کاهو 1 عددآووکادو 1 عددانبه طرز ته ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری

روزها کم کم بلند تر می شود و وقت برای دور هم نشستن و صحبت کردن بیشتر، پس چه خوب است که شیرینی این دورهمی ها را با کیکی که می خواهیم طرز تهیه اش را به شما آموزش دهیم، بیشتر کنید. ...

این «چاکلت باکس» ها را به هر کسی هدیه ندهید

این چاکلت باکس های فوق العاده، شکلات هایی خاص هستند برای هدیه دادن به افراد خاص.

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسر های خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.

طرز تهیه ماکارونی با خامه و مرغ

اگر تا به حال مزه ی ماکارونی با مرغ و سس خامه رو امتحان نکرده اید با دستور العمل امروز ما همراه باشید. یک غذای خاص و استثنائی که مطمئنیم از خوردن آن لذّت خواهید برد. ...

غذای مقوی بچه ها، روش تهیه سالاد تن

سالاد تن یک سالاد کامل و مقوی هست. وجود تن ماهی و سبزیجات تازه در این سالاد آن را تبدیل به غذایی کامل و البته بسیار سالم کرده است.

طرز تهیه ی املت فنجانی با مایکروفر

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی یک نوع املت فنجانی در مایکروفر آشنا کنیم. مدت زمان پخت این املت، پنج دقیقه است. شما می توانید این املت را در ماگ های سرامیکی یا فنجان های بزرگ، تهیه و سرو کنید. برای آشنایی با روش تهیه ی این املت خوشمزه، با ما همراه باشید. ...

خورش گیل با بادام و گوشت + نحوه تهیه خورش گیل بادام با مرغ

خورش چغاله بادام با گوشت + طرز تهیه خورش چغاله بادام با مرغ

خورش گیل با بادام و گوشت + نحوه تهیه خورش گیل بادام با مرغ سوپ GH بادام, آموزش سوپ گیل بادام با مرغ دستور العمل خورش گیل بادام با گوشت خورش گیل بادام اتاق خورش گیل بادام سوپ خوشمزه گیل بادام و گوجه فرنگی های سبز در این مطلب, چگونه برای آماده سازی های مختلف, سوپ, برای شما نیز بدانید که شاید کمتر نام ohton خورده اما بدون شک این سوپ خوشمزه و لذیذ است . بسیاری از دیدن GH بادام آب از دهنمون راه آن می شود اما کمتر کسی فکر می کند در مورد درست کردن سوپ با GH بادام می شود .آموزش این سوپ خوشمزه را برای شما در این پست قرار میدهیم     نحوه تهیه خورش گیل بادام مواد لازم   چغاله بادام                               500 گرم گوشت گوسفندی یا سینه مرغ            700 گرم نعنای تازه                                150 گرم جعفری تازه                              350 گرم پیاز بزرگ                               2 عدد زردچوبه                     1 قاشق چایخوری آب لیموترش و آب غوره            1/2 فنجان نمک و فلفل                       به میزان لازم روغن مایع                        به مقدار لازم   طرز تهیه خورش   برای تهیه خورشت چغاله بادام ابتدا گوشت را بشورید و بشکل مکعبی یا مربع برش دهید و چوب بالای چغاله ها را بگیرید و تمیز بشورید.پیازها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در قابلمه ای روغن بریزید و شعله را کم کنید تا روغن بمرور زمان داغ شود و پیاز ها را در آن بریزید تا سرخ شوند وتکه گوشت ها را بهمراه چغاله ها اضافه کنید و تفت دهید و زردچوبه،فلفل،نمک به هر مقدار که تمایل دارید   با قاشق به روی مواد بپاشید و مجددا تفت دهید و 4 لیوان آب در قابلمه بریزید و در قابلمه را بگذارید و زیر شعله را کم کنید تا 45 دقیقه الی 1 ساعت مواد مغز پخت شوند زیرا زمان میبرد تا چغاله ها پخته شوند. هر 30 دقیقه یک سری به قابلمه بزنید و مواد را زیر ورو کنید و امتحان کنید گوشت و چغاله را که چه مقدار پخته شده انددر این فاصله ای مواد درون قابلمه به آرامی در حال پخت هستند نعنا و جعفری را پاک کنید     و بشورید و روی دستمالی که آب را به خود بگیرد سبزیها را پهن کنید تا سریع خشک شوند ودر خرد کن بریزید یا روی تخته با چاقو خرد کنید و در تابه ای بریزید و زیر شعله را کم کنید  و تفت دهید تا آب سبزی کاملا خشک شود سپس مقدار کمی روغن بریزید وتفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید   بعد از آنکه چغاله و تکه گوشت ها نسبتا پخته شده بودند (کمی گیر داشتن در دندان) نعنا و جعفری را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه بعد مجددا امتحان کنید اگر مواد خورشت چغاله بادام پخته شده بودند آب لیمو ترش یا آبغوره را اضافه کنید و 10دقیقه بعد خورشت چغاله بادام آماده شده است، سپس در خورشت خوری بکشید     توصیه می کنیم خورشت چغاله بادام را مانند دیگر خورشت ها محبوب ایرانی مانند خورش قیمه و خورش فسنجان با پلو سرو کنید. می توانیم بجای گوشت گوسفندی یا گوساله از گوشت مرغ استفاده نماییم. می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز اضافه کنید اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند. از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد. این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد   خورش چغاله بادام , آموزش خورش چغاله بادام با مرغ , طرز تهیه خورش چغاله بادام با گوشت خورش چغاله بادام , آموزش خورش چغاله بادام با مرغ , طرز تهیه خورش چغاله بادام با گوشت خورش چغاله بادام , آموزش خورش چغاله بادام با مرغ , طرز تهیه خورش چغاله بادام با گوشت خورش چغاله بادام , آموزش خورش چغاله بادام با مرغ , طرز تهیه خورش چغاله بادام با گوشت     خورش چغاله بادام